ΕΣΠΑ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΩΝ – ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ - ΣΙΔΕΡΩΤΗΡΙΩΝ

Τηλ: 23940-73893 & 73919

FAX: 23940-73894

Δε-Πα: 08:00-17:00

Λαγυνά - Λαγκαδάς Θεσσαλονίκης

Email:

info@kosmidhs.gr

Προφίλ

Σχετικά Με εμάς!

Κοσμίδης

Το όνομα Κοσμίδης είναι συνδεδεμένο εδώ και χρόνια με την εξυπηρέτηση, την ποιότητα και την εγγύηση. Αναλαμβάνει για το συμφέρον των πελατών της, την μελέτη σκοπιμότητας για την οικονομικότερη λύση στην τελειότερη ποιότητα. Με εξειδικευμένο προσωπικό, έγκυρη και έγκαιρη εξυπηρέτηση, πλήρη γκάμα Μηχανημάτων, Ανταλλακτικών και Αναλωσίμων. Επίσης αναλαμβάνει την Μεταφορά, την Τοποθέτηση, την Εγκατάσταση και την Εκμάθηση του μηχανολογικού εξοπλισμού και των συστημάτων πλύσης .

Η εταιρία ΚΟΣΜΙΔΗΣ ιδρύθηκε από τον κ. Κοσμίδη Κοσμά το 1974 με έδρα την Θεσσαλονίκη και σκοπό τις εισαγωγές και την διακίνηση Χημικών και Βοηθητικών Προϊόντων για Καθαριστήρια, πλυντήρια και σιδερωτήρια.

Η γνώση των αναγκών της αγοράς την οδήγησε το 1991 να επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην εισαγωγή και την εμπορία Καινούργιων και Μεταχειρισμένων επαγγελματικών μηχανημάτων στον κλάδο του ιματισμού, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην εξυπηρέτηση μετά από την πώληση (After Sale Service).

Το 1997, εφόσον είχε δημιουργηθεί η ανάλογη υποδομή, όσον αφορά τον εξοπλισμό σε μηχανήματα, αναλώσιμα, ανταλλακτικά και ανθρώπινο δυναμικό, άρχισε η δραστηριοποίηση της στον εξοπλισμό Ξενοδοχειακών, Νοσοκομειακών και Στρατιωτικών μονάδων, εξασφαλίζοντας συνεργασίες μεγάλων οίκων της Ιταλίας και της Γερμανίας.

Εν κατακλείδι παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο σύστημα όπου συμπεριλαμβάνετε:

  • Η μελέτη του χώρου (κατανομή μηχανημάτων κ.α)

  • Η ενημέρωση – συνεργασία των τεχνικών μας με άλλα παρελκόμενα συνεργία (δική σας επιλογής).

  • Η μεταφορά των μηχανημάτων στον χώρο σας.

  • Η τοποθέτηση – σύνδεση τους με τα απαραίτητα, κατάλληλα υλικά.

  • Η εκμάθηση του τρόπου λειτουργίας, των μηχανημάτων, των συστημάτων πλύσης και της περιποίησης του ιματισμού.

  • Την τεχνική υποστήριξη σε μηχανολογικό εξοπλισμό και σε ’’συστήματα καθαρισμού’’ για οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε να αντιμετωπίσετε.

Η εταιρεία ΚΟΣΜΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε

Με εξειδικευμένο προσωπικό, έγκυρη και έγκαιρη εξυπηρέτηση, πλήρη γκάμα ανταλλακτικών και αναλώσιμων προϊόντων. Εκτός των άλλων μπορεί να αναλάβει την Μεταφορά, την Τοποθέτηση, την Εγκατάσταση και την Εκμάθηση του μηχανολογικού εξοπλισμού αλλά και των παρελκόμενων τους με ίδια μέσα.

23940-73893

23940-73919

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα- Παρασκευή: 8:00πμ-5:00μμ

Ιδρύθηκε το 1974

Με έδρα την Θεσσαλονίκη και σκοπό τις εισαγωγές και την διακίνηση Χημικών – απορρυπαντικών και Βοηθητικών Προϊόντων για Στεγμοκαθαριστήρια, Πλυντήρια, Σιδερωτήρια, εργαστήρια Γούνας και Δερμάτινων.

Στην συνέχεια...

Επέκτεινε τις δραστηριότητές της στην εισαγωγή και την εμπορία Καινούργιων και Μεταχειρισμένων (πλήρης ανακατασκευή) επαγγελματικών μηχανημάτων, στον κλάδο του ιματισμού, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην συντήρηση μετά από την πώληση (After Sale Service).

Εφόσον είχε δημιουργηθεί η ανάλογη υποδομή, άρχισε η δραστηριοποίηση της εταιρείας στον εξοπλισμό Ξενοδοχειακών, Νοσοκομειακών και Στρατιωτικών μονάδων, εξασφαλίζοντας συνεργασίες μεγάλων οίκων.

Κοσμίδης 1
Κοσμίδης 4
Κοσμίδης 5
Κοσμίδης 2
Κοσμίδης 4
Κοσμίδης 6
Σήμερα

Η εταιρεία ΚΟΣΜΙΔΗΣ Α.Ε. δημιούργησε ένα “καθετοποιημένο σύστημα στο εμπόριο”, στεγασμένη στις ιδιόκτητων εγκαταστάσεων της, περιοχή Λαγυνά Θεσσαλονίκης. Οι εγκαταστάσεις που δημιουργήθηκαν είναι 2500τμ. και περιλαμβάνουν τα γραφεία, την έκθεση, τους αποθηκευτικούς χώρους και το πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο. Διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις στον εξοπλισμό μηχανημάτων, κατασκευές και ανακατασκευές μηχανημάτων, τεχνικής υποστήριξης, ανταλλακτικών και αναλώσιμων προϊόντων για Στεγνοκαθαριστήρια – Πλυντήρια – Σιδερωτήρια – Ξενοδοχεία – Στρατιωτικές & Νοσοκομειακές μονάδες.

Συνεργάτες

Ορισμένες μεγάλες εταιρείες που αντιπροσωπεύει η ΚΟΣΜΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε. για την Ελλάδα είναι, “SEITZ GMBH”, “OLIN chemical” στα αναλώσιμα – χημικά, “UNION“, “IMESA S.p.A.”, “ROTONDI GROUP“, “NWT” “M.B.”, “A.C.S.”, όλα τα μηχανήματα και τα αναλώσιμα είναι πιστοποιημένα και πληρούν τις προϋποθέσεις και τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.