ΕΣΠΑ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΩΝ – ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ - ΣΙΔΕΡΩΤΗΡΙΩΝ

Τηλ: 23940-73893 & 73919

FAX: 23940-73894

Δε-Πα: 08:00-17:00

Λαγυνά - Λαγκαδάς Θεσσαλονίκης

Email:

info@kosmidhs.gr

Υπηρεσίες

Ανακατασκευές 1

Ανακατασκευές

Πλήρης ανακατασκευή μηχανημάτων, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας μας υπάρχει συνεργείο με βαφείο, πλυντήριο, ηλεκτροτεχνουργείο, μηχανουργείο και 6 σταθμούς ανασυγκρότησης. Ξεμοντάρουμε ολόκληρο το μηχάνημα κρατώντας μόνο το σασί του. Στο οποίο εάν είναι απαραίτητο γίνεται αμμοβολή και βαφή. Ελέγχονται όλα τα ανταλλακτικά και στο μοντάρισμά τους επιδιορθώνονται ή αντικαθιστούνται με καινούρια. Στην ουσία δημιουργείτε ένα σχεδόν καινούριο μηχάνημα που έχει ένα χρόνο εγγύηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επισκευές

Επισκευές

Η εταιρεία μας διαθέτη έμπειρο και οργανωμένο συνεργείο, για την επισκευή των μηχανημάτων (συμβατά με τις αντιπροσωπίες της), τεχνική κάλυψη ακόμα και στο χώρο σας με οργανωμένο μηχανολογικό εξοπλισμό και ανταλλακτικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
IMG_20170531_164747

Κατασκευές

Η εταιρεία μας έχει επεκταθεί και στον χώρο τον κατασκευών. Κατασκευάζουμε ατμολέβητες και λέβητες παραγωγής ξερού ατμού, με αξιοπιστία και τις απαραίτητες δηλώσεις/πιστοποιήσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μεταφορά 3

Μεταφορά

Τα προϊόντα μας μπορούν να παραδοθούν από τις εγκαταστάσεις μας ή σε μια μεταφορική της αρεσκείας σας ή με δικά μας μέσα να μεταφερθούν στο χώρο σας με συνέπεια και ευθύνη. Υπάρχει ένας επαρκής στόλος μεταφορικών μέσων που καλύπτει την Ελληνική επικράτεια και τα βαλκάνια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συστήματα Καθαρισμού 3

Σ. Καθαρισμού

Η εταιρεία μας διαθέτει μια μεγάλη γκάμα και πολυετή εμπειρία σε αναλώσιμα προϊόντα. Μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς το κατάλληλο σύστημα επεξεργασίας του ιματισμού σε οποιεσδήποτε συνθήκες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εγκατάσταση Μηχανημάτων 8

Τοποθέτηση

Η εταιρεία μας με ίδια μέσα μπορεί να μεταφέρει, να τοποθετήσει και να εγκαταστήσει των εξοπλισμό σας. Ασφαλή μεταφορά, τοποθέτηση, σύνδεση και εγκατάσταση με σύγχρονο εξοπλισμό και πολύχρονη εμπειρία στον χώρο που θα μας υποδείξετε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ