ΕΣΠΑ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΩΝ – ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ - ΣΙΔΕΡΩΤΗΡΙΩΝ

Τηλ: 23940-73893 & 73919

FAX: 23940-73894

Δε-Πα: 08:00-17:00

Λαγυνά - Λαγκαδάς Θεσσαλονίκης

Email:

info@kosmidhs.gr

Οι τάσεις της αγοράς και η φιλοσοφία της εταιρείας

harmony businessman

Οι τάσεις της αγοράς και η φιλοσοφία της εταιρείας ΚΟΣΜΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ως προς την προμήθεια προϊόντων ή μηχανολογικού εξοπλισμού καθαρισμού, κινούνται γύρο από το πλαίσιο της αγοράς προϊόντων με επαρκής πιστοποιήσεις.

Αυτό συνεπάγετε ότι τα Προϊόντα θα πρέπει να είναι οικολογικά, βιοδιασπώμενα, υπερσυμπυκνωμένα, αποτελεσματικά, οικονομικά, με όσο το δυνατόν λιγότερα απορρίμματα, με σεβασμό στο περιβάλλον, τον χρήστη και τον τελικό καταναλωτή.

Γεγονός είναι ότι ακόμα πολλές αγορές γίνονται με γνώμονα το κριτήριο της οικονομίας, αυτό όμως τείνει και πρέπει να αλλάξει διότι αποτέλεσμά αυτού είναι ότι ένα προϊόν μπορεί φαινομενικά να είναι φθηνό αλλά να πληρώνετε ακριβά, πλήττοντας τις υγιείς επιχειρήσεις.

Αυτό ισχύει σε αναλώσιμα προϊόντα αλλά και σε μηχανολογικό εξοπλισμό, όπου αφενός μεν υπάρχει ανεπαρκής πληροφόρηση από τους προμηθευτές και αφετέρου έρευνα αγοράς από τους προμηθευόμενους.

Πολλές αγορές γίνονται χωρίς να ελεγχθούν ορισμένοι παράγοντες και παράμετροι όπως, η περιεκτικότητα, η διάρκεια ζωής, ο τρόπος χρήσης, το σέρβις μετά από την πώληση, το αποτέλεσμά σε πραγματικές συνθήκες και ο τρόπος ή τόπος κατασκευής του προϊόντος.

Τα προϊόντα που θα πρέπει να διαθέτει μια ξενοδοχειακή μονάδα αντιστοιχούν με τις υπάρχουσες ή μελλοντικές ανάγκες και υπηρεσίες που θέλει ή προσφέρει αυτή στο κοινό όπου και απευθύνετε.

Επίσης σημαντικές και απαραίτητες είναι οι αλλαγές τις νομοθεσίας, όπου προσπαθεί με κάθε τρόπο, τουλάχιστον στην ευρωπαϊκή αγορά, να διαφυλάξει την αξιοπιστία και το κύρος των προϊόντων, για ένα ξενοδοχείο όπου όχι απλά φαίνετε αλλά είναι καθαρό.

Πέρα όμως από κάθε νομοθεσία θα πρέπει πρώτα να σεβαστούμε την επιχείρηση μας για να μας σεβαστούν και να μας τιμήσουν οι πελάτες με την παρουσία τους.

Θα πρέπει λοιπών να δίνετε ιδιαίτερη προσοχή σε πιστοποιητικά όπως ISO ή CE από τον προμηθευτή και από τον παραγωγό, κάθε προϊόν πρέπει να διαθέτει αριθμό καταχώριση στο Γενικό χημείο του κράτους, δεδομένα μέτρων ασφαλείας και ετικέτα στην Ελληνική γλώσσα.

Επικοινωνίστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 23940-73893 & 73919

Το όνομα Κοσμίδης είναι συνδεδεμένο εδώ και χρόνια με την εξυπηρέτηση και την ποιότητα. Αναλαμβάνει για το συμφέρον των πελατών της, την μελέτη σκοπιμότητας για την οικονομικότερη λύση στην τελειότερη ποιότητα.

Kατηγορίες
Σχετικά με εμάς

Το όνομα Κοσμίδης είναι συνδεδεμένο εδώ και χρόνια με την εξυπηρέτηση και την ποιότητα. Αναλαμβάνει για το συμφέρον των πελατών της, την μελέτη σκοπιμότητας για την οικονομικότερη λύση στην τελειότερη ποιότητα.